Thema ochtend/middag dinsdag 28 mei 2019

 

Geachte relaties,

Vanwege het grote succes van onze vorige thema ochtend/middag van Meutzner Licht Opleidingen, welke plaats heeft gevonden op vrijdag 3 juni jl. 2017, organiseren wij wederom weer een interessante en inspirerende ochtend/middag voor u op dinsdag 28 mei 2019, vanaf 10:00 uur t/m 14:00 uur.

Het thema welke wij gaan uitdragen is de energiebesparingsverplichting, BENG-norm, (led)-verlichting in diverse branches en/of toepassingsgebieden, nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting, de nieuwste technieken betreffende sturing en regeling verlichting en daglicht.

Sprekers, o.a. Mevr. C. Channo- Meutzner (MLO), Dhr. J. van Rooij (CSI), Dhr. H.J.J. Meutzner (MLO), Dhr. M. Veldjesgraaf (TechcomLight), Dhr. Wouter Balk (BIM-Creators) en Harm Blokvoort (SterkInLed)

Bezoek Meutzner Licht Opleidingen en proef de sfeer van verlichting en de totaalbeleving.

Tijdens de Themadag komt u alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (led)-verlichting in diverse branche omgeving en toepassingsgebieden en onze trainingen, waaronder de nieuwste training BIM en DIALux evo 8.0.

Doel is dat de lichtadviseur, e-installateurs en derden partijen welke met verlichting te maken hebben van nu de specialisten van de toekomst worden en systemen en oplossingen bij elkaar brengen.

Elektrotechniek speelt een belangrijke rol bij zorg, veiligheid, mobiliteit en duurzaamheid.

Wij hopen uw te mogen ontmoeten.

Meutzner Licht Opleidingen
Chantal Channo- Meutzner
Directeur

Direct aanmelden

Onze opdrachtgevers zijn o.a.